Daka prenočišče

Daka Prenočišče

Prenočišče se nahaja v bližini avtoceste A2, slab kilometer od izvoza Drnovo v smeri proti Krškem, v sklopu Poslovno garažnega objekta Daka. Ima 35 dvoposteljnih sob, 2 enoposteljni sobi ter eno sobo, prilagojeno invalidom. Je prvi samopostrežni prenočišče v Sloveniji. Najem sobe opravite sami na avtomatu pred vhodom v prenočišče. Lahko jo najamete kadarkoli, torej 24 ur na dan, vse dni v letu. Vsaka soba je opremljena s kabelsko televizijo, konvektorjem za hlajenje oziroma ogrevanje, kopalnico s tušem in straniščem. Celotno prenočišče  je pokrit s signalom za brezplačni brezžični dostop do interneta (WiFi). V skupnem prostoru v pritličju se nahajajo samopostrežni avtomati s kavo in prigrizki. Po predhodni rezervaciji vam na vašo željo postrežemo z zajtrkom v skupnem prostoru. 

Gostinska in trgovinska ponudba v okolici

Mesto Krško je od prenočišča oddaljeno 2,5 km. Prve trgovine in bari so locirani že takoj ob vstopu v Krško in sicer v sklopu Trgovskega Centra Krško. Le 300 m dalje je naslednji trgovski center QLANDIA, ki se razprostira na 11.000 m² površine in nudi 32 trgovin in lokalov. V mestu imata svojo ponudbo trgovin tudi TUŠ in MERCATOR ter mnogi drugi. Tudi za hrano in pijačo je poskrbljeno, saj mesto ponuja pester izbor vrhunskih restavracij, picerij, birojev s hitro hrano in barov. 

Turizem 

Spodnjeposavsko turistično regijo v največji meri zaznamujejo tri velike reke: Sava, Krka in Sotla, ki so oblikovale obširne ravnice. Te na robovih prehajajo v zaobljene vinorodne griče, pestro kulturno krajino s prepletom obdelovalnih površin in gozda. Dodatno privlačnost dajejo regiji kulturne znamenitosti ter vedno bolj raznolika turistična ponudba, vezana na termalni, wellness turizem, kulinariko, aktivno preživljanje prostega časa v ohranjenem okolju. Več o ponudbi najdete na koristnih povezavah.

Delovni čas
24/7
Naslov
Velika vas 70
8273 Leskovec pri Krškem
Kontakt
Daka prenočišče                             

T: +386 7 870 00 84
M: +386 51 660 372
E: motel@daka.si