Poslovno garažni objekt DAKA Drnovo

prenočišče
storitve za gospodarska vozila:
  • prodaja dizelskega goriva ter AdBluja 
  • servis gospodarskih vozil 
  • prodaja nadomestnih delov 
  • pralnica za gospodarska vozila 
  • parkirišče za gospodarska vozila s souporabo sanitarij
oddaja skladišča


Krška kotlina, v kateri stoji Poslovno garažni objekt Daka, je bila že od nekdaj mesto prehodov iz jugovzhodne v srednjo Evropo. Ljudje so tu potovali in prevažali blago po kopnem in po rekah. Predvsem je bila pomembna plovna pot po Savi. Njena struga je bila v prejšnjem stoletju regulirana, zato si je malce težko predstavljati, da je bilo v 4. stoletju v Drnovem (Neviodonum), slab kilometer od zgradbe, živahno rečno pristanišče.
Danes je glavna prometna pot avtocesta A2, ki skupaj z železnico tvori X. evropski prometni koridor. Z načrtovano širitvijo civilnega dela vojaškega letališča v Cerkljah ob Krki in izgradnjo gospodarsko-razvojno-logističnega središča ob letališču lahko pričakujemo, da se bo na mednarodni ravni utrdil gospodarski in prometni pomen Krške kotline oziroma regije Posavje.
Za gospodarstvo regije sta pomembni panogi tudi energetika in turizem. Veseli smo, da smo z izgradnjo poslovno garažnega objekta, v katerem se nahaja tudi preničišče, postali del razvoja in zgodbe regije. Trudili se bomo, da bomo z našimi storitvami zadovoljili Vaša pričakovanja in da se boste z veseljem vračali k nam.

Naslov
Velika vas 70
8273 Leskovec pri Krškem
Slovenija

GPS koordinate:
45° 55' 6.4668" N
15° 28' 12,9180" E